Boomee - Logo Kaki

We gon’ party

like it’s your birthday.

Zin om volop te genieten van uw evenement ? Wij hebben BOOMEE opgericht zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Naast een tijdrovende organisatie, gasten die nooit op tijd komen, een apéritief die vaak langer duurt dan voorzien en een uitgebreide voorbereiding in de keuken, hoeveel tijd hebt u nog om ook écht te genieten van uw evenement ?

Met BOOMEE. laat u al deze zorgen achter u !

Zin om volop te genieten van uw evenement ? Wij hebben BOOMEE opgericht zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Boomee - Logo Kaki

is een concept dat naar wens kan worden aangepast, geschikt voor alle locaties en gelegenheden.

Gedaan met twijfelen of u wel het juiste materiaal en de correcte hoeveelheid hebt besteld, want wij regelen alles !

Bovendien hoeft u zelf niet meer te koken, op te dienen of tijd te verspillen met afwassen … Alles wordt op voorhand klaargemaakt en de gasten bedienen zichzelf. Wat de huurperiode betreft, geen paniek, de huur van het materiaal is voorzien voor een duur van 4 dagen !

Het enige wat u zelf nog moet doen ? Plug & play … & seat … & eat !

01.
How it works ?
Easy ! Het volstaat om de offerte in te vullen volgens de behoeften van uw evenement. Eenmaal bevestigd, lichten wij dit door en nemen vervolgens contact met u op om wat meer informatie te geven over de werking van het concept en indien nodig het aanbod aan te passen in functie van uw evenement.
02.
Een project van PULPE.

Achter dit project staat Flo Rys, oprichter van PULPE., die meermaals verzoeken kreeg om een mobiele pastabar te organiseren voor verjaardagen, doopfeesten en huwelijken. Uit ervaring merkte hij een aantal problemen op, zoals het feit dat men vaak maar 2u aan tafel kan zitten, organisators extra moeten betalen om de huur te verlengen, er een minimum aantal mensen aanwezig moet zijn, personeel betaald moet worden, … dus besloot hij BOOMEE. op te richten en hierop in te spelen !

Sindsdien hebben wij op deze manier reeds meerdere evenementen geleid en proberen wij voortdurend het concept te optimaliseren om onze klanten nog meer tevreden te stellen !

Boomee - Logo Kaki

Dat is genieten

van het moment.

Contact

Location

Drève André Dujardin 1/60
B - 7700 Mouscron

© Boomee - All rights reserved.

Powered by LM Studio x Krafted.